Nyheter

Den här sektionen är tom.

Lördagscafé

Från och med den 25 februari kommer vi i Sveasalen att varje lördag mellan 10:00 och 14:00 (när våra lokaler inte är uthyrda) att sälja gott fika och trevligt sällskap (sällskapet bjuder vi på). Det kommer att finnas fikabröd och kakor, kaffe, te och gemenskap.
Alla är välkomna oavsett om man är medlem i IOGT-NTO eller inte!
Funderar man på att bli medlem kan man fråga oss som finns på plats, vi som driver är medlemar och berättar gärna om våra erfarenheter i livet och om verksamheten inom rörelsen.
För att se vilka lördagar caféet är öppet kolla i kalendern.
 
25.02.2017 17:56
 

Loppis på Sveasalen!

En tradition återuppstår!
Efter ett tags vila återkommer nu traditionen med loppis på Sveasalen.
Loppis anordnas sista lördagen i varje månad (februari, mars, april, maj och juli). Observera att det inte är någon loppis på midsommarafton utan den genomförs istället den 1 juli!
Vi kommer att hyra ut bord till de som vill sälja. Borden är 180 cm långa och kostar 100 kronor/bord att hyra.
Vill man ha plats för klädställning kostar detta 50 kronor extra. Det finns ett fåtal man kan låna av oss.
Borden bokas via e-post till  svensken.tierp@gmail.com eller genom att fylla i formuläret som du hittar här  .
 
09.01.2017 21:32
 

Återinvigningen

Nu har vi återigen öppnat upp all verksamhet i lokalen! Kom gärna på våra offentliga arrangemang och se hur fint det har blivit! Våra offentliga arrangemang finner du här.

27.11.2016 20:16

Brand i Sveasalen

Då vi också blivit drabbade av bränderna den 4 maj måste vi tyvärr meddela att all uthyrning av stora salen stoppas tillsvidare.
Det har blivit omfattande rökskador i hela stora salen samt brandskador i ena hörnet och det är fortfarande en hel del sot kvar i lokalen.
Därför väljer vi att vi inte tillåter att någons hälsa riskeras och stoppar därför alla uthyrningar av stora salen tillsvidare.

04.05.2016 23:06